ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - TOKİ Şehit Adnan Yaslı Ortaokulu

Mrt

Merkezi Sınavla öğrenci alan liseler için yapılacak olan 2024 LGS (Liselere Giriş Sınavı) başvuruları başadı.

Mrt

İkinci Dönem 1. Ortak Sınav Tarihleri tabloda belirtilmiştir. Öğrencilerimizin Mazeret dışında sınav tarihlerinde devamsızlık yapmamaları önemle duyurulur.

Mrt

Çanakkale ruhu; aziz milletimizin en zor zamanlarda her türlü meşakkate göğüs gerip fedakarlık yapması, büyük zaferler kazanmasıdır

Mrt

BİGEP KAPSAMINDA EV SAHİPLİĞİMİZDE DÜZENLENEN EMANETE SAHİP ÇIK BİLGİ YARIŞMASINDA TOKİ ŞEHİT ADNAN YASLI ORTAOKULU OLARAK BİRİNCİ OLDUK.

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü'nün 103. yılı

Okullar Arası Futbol Turnuvası

Mrt

Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Yarışması Eyybiye elemeleri..

Mrt

Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Yarışması Eyybiye elemeleri..

Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Yarışması Eyybiye elemeleri

Bigep Kapsamında Emanete Sahip Çık Matematik Bilgi Yarışması

Mrt

Öğrencilerimizin başarısını arttırmak için rehberlik servisi ve diğer öğretmenlerimizin çalışmalarıyla öğrencileri izleme, psikolojik danışma ile motive etme, nasıl bir çalışma yapacaklarına yönelik rehberlik çalışmaları düzenlenmiştir.