ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - TOKİ Şehit Adnan Yaslı Ortaokulu

TOKİ Şehit Adnan Yaslı Ortaokulu

AKABE TOKİ KONUTLARI 8006. SOKAK İÇİ ŞANLIURFA
Vizyon
Sevgiyle bilginin kucaklaştığı okulumuzda, Öğrenci, aile ve okul üçgeninde bütünlük oluşturarak ilerlemek, sevgiyle aşılamayacak bir engeli olmadığına inanarak veli memnuniyetini yükselten bir anlayışla, bilgi ve donanımı tam nesiller yetiştirmek
Misyon
Öğrencisinin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran, geliştiren; akademik başarısını yükselten, çalışmaları eğitim alanında referans gösterilen, etkin ve öncü bir okul olmak ilkemizdir
Başarılar
Şanlıurfa´nın önde gelen liselerinden Fen Lisesi ve Anadolu Lisesine öğrenci yerleştirme başarısı gösterilmiş olup, bu yönde çabamız ve çalışmalarımız devam etmektedir.
Öğretim Şekli :Normal(Tekli) Öğretim
Başlama: 08:00 Bitiş : 14:30
Ulaşım
33-36-81 hat nolu şehir içi otobüsler ile 15-20 dk içinde okula ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Akabe Toki Konutları 15000 kişilik nüfusu, temiz yayla gibi havası, alışveriş merkezleriyle, Urfa merkezdeki en güzel parkıyla cazibe merkezi bir yerdir.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda her yıl futbol,yakan top,hentbol ve basketbol turnuvaları düzenlenmektedir.Okulumuzun güreş alanında da Türkiye dereceleri vardır.
4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı
Proje Çalışmaları
Okulumuz yabancı dil hazırlık proje okuludur. Okulumuzda her yıl bilim şenlikleri düzenlenmektedir.